ZAŠTO SUNNYVILLE PREMIUM

Da li ste i vi u potrazi za idealnim stanom? Da li je vaš idealan stan okružen zelenilom, sa lepim pogledom i na dobroj lokaciji? Da li želite najnižu cenu po kvadratu za stan visokog kvaliteta? Ako se odlučite za Sunnyville Premium dobićete sve to i mnogo više, jer Sunnyville Premium pruža budućim stanarima život daleko od gužve nedaleko od centra, izuzetan komfor i veliki izbor tipova stanova. Požurite i odaberite svoj stan u novom premium kompleksu na obalama Dunava, na mestu gde jenjava gradska buka i gde vašu porodicu očekuje udoban i miran život na svega nekoliko minuta vožnje do centra.

KVALITET
GRADNJE

Kvalitetna gradnja se lako prepoznaje, a u Sunnyville Premium kompleksu kvalitet je vidljiv već na prvi pogled. Lamele su raspoređene u kompleks koji Sunyville Premium odvaja od saobraćajnica, uz parkove između objekata. Fasada od najsavremenijih materijala, izuzetnog dizajna, čini Sunnyville kompleks najatraktivnijim objektom u Višnjičkoj Banji, dok se zagasiti aluminijumski prozori savršeno uklapaju u opšti izgled kompleksa. Velike terase, prostrane garaže i prodavnice i ugostiteljski objekti u samom kompleksu zaokružuju viziju kompleksa visokog kvaliteta - kako kvaliteta gradnje tako i kvaliteta života.

Međutim, ono što Sunnyville Premium izdvaja od drugih kompleksa vidi se tek kada zakoračimo u stan. Španska keramika, temeljna izolacija između soba, a posebno između stanova, elegantna vrata i materijali koji omogućavaju da stan leti bude hladan a zimi topao sastavni su deo Sunnyville Premium iskustva. Nivo na kome se radovi izvode i materijali koji se koriste postavljaju nove standarde u stanogradnji, dok je raspored u stanovima osmišljen tako da odgovori na realne životne potrebe, a ne da maksimizuje broj kvadrata.

STAMBENI
PROSTOR

Vaš novi Sunnyville Premium stan projektovan je u skladu sa potrebama savremene porodice, uz maksimalno iskorišćenje prostora, pre svega kroz prostrane dnevne boravke. Svi stanovi sadrže terase, pri čemu su terase četvorosobnih stanova na najvišim spratovima posebno prostrane. Takođe, u svim stanovima direktno se ulazi u dnevni boravak, jer je iskustvo pokazalo da kupci ne žele hodnike, dok su spavaće sobe udaljene od ulaznih vrata. Plan dvosobnih i trosobnih stanova je veoma sličan, a razlika je upravo u jednoj dodatnoj spavaćoj sobi u trosobnim stanovima. Dvosobni i trosobni stanovi poseduju jedno kupatilo, a četvorosobni dva kupatila.

U momentu kada stanar dobije ključ, u stanu je sve spremno za useljenje. Kupatila su opremljena keramikom i sanitarijama prestižnih španskih brendova, na podovima je Tarkett parket, a aluminijumska stolarija pokrivena je roletnama kojima se upravlja daljinski. Sve instalacije u kuhinjama su izvedene, tako da kuhinju i ugradne elemente možete naručiti i pre useljenja, jer su sve dimenzije tačne u milimetar. Već tokom prvog dana boravka u vašem novom stanu uverićete se koliko je izolacija od buke i vremenskih prilika dobra, uz posebnu izolaciju od buke svih prostorija, garantujući vam privatnost i miran san.

POSLOVNI
PROSTOR

Iskustvo pokazuje da trgovinski i ugostiteljski objekti koji se otvore u isto vreme kada se stanari usele u novi objekat zadobijaju trajno poverenje stanara i uvek su dobro posećeni. Sunnyville Premium kompleks biće dom velikog broja porodica koje će želeti da dobiju sve potrebne usluge i artikle u samom kompleksu, posebno jer u blizini nema prodavnica i ugostiteljskih objekata iz više klase, tako da se korisnicima poslovnog prostora pruža odlična poslovna prilika.

U ponudi je poslovni prostor u suterenu svih lamela, sa velikim izlozima i mogućnošću korišćenja platoa ispred poslovnog prostora, što je posebno pogodno za ugostiteljske objekte. Poslovni prostor manje površine, do 100m2, idealan je za pružanje usluga, kao što su frizerski saloni i servisi, kao i za mini markete, dok je poslovni prostor srednje veličine (150-200m2) savršen za ugostiteljske objekte. U kompleksu se nalazi i jedan poslovni prostor velike površine, od skoro 400m2, pogodan za restoran, fitness centar ili druge namene koje iziskuju veći prostor.